Μοιράσου το άρθρο

Αφού αφέθηκε ελεύθερος προκειμένου να δικαστεί για την κλοπή δύο τσαντών στο Βόλο, συνελήφθη ξανά για ληστεία και κλοπή σύμφωνα με την magnesianews.gr . Ο 29χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές και έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για κλοπές και ναρκωτικά.

Ο δράστης έφυγε από τα Δικαστήρια με τη μητέρα του, καθώς το Αυτόφωρο αναβλήθηκε για την άλλη εβδομάδα λόγω απουσίας μαρτύρων, αλλά λίγο αργότερα πήγε σε σπίτι συγγενή του και έκλεψε μια τηλεόραση.

Στη συνέχεια πήγε στα γραφεία του ΟΑΕΔ στη λεωφόρο Αθηνών και έκλεψε τις τσάντες των καθαριστριών που εκείνη την ώρα καθάριζαν την υπηρεσία. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μια γυναίκα τον αντιλήφθηκε, προσπάθησε να πάρει την τσάντα της πίσω, αλλά ο δράστης την έσπρωξε.

Από τις φωνές τις γυναίκας ξεσηκώθηκαν οι περίοικοι, που επίσης άρχισαν να φωνάζουν, κάλεσαν την Αστυνομία και ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 8 το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που χθες το απόγευμα έκλεψε την τσάντα μιας 64χρονης γυναίκας και στη συνέχεια την τσάντα μιας ανήλικης μαθήτριας Γυμνασίου που είχε αφήσει σε παγκάκι και την οποί απέταξε λίγο πιο πέρα.
Η Αστυνομία αναφέρει ότι απογευματινές ώρες της 22/06/2022 άνδρας 29 ετών, έσπασε το τζάμι της μπαλκονόπορτας μονοκατοικίας ιδιοκτησίας Α) γυναίκας 58 ετών που βρίσκεται στην Ν. Ιωνία, εισήλθε και αφαίρεσε μία τηλεόραση νέου τύπου.

Έπειτα μετέβη στο ΙΕΚ –ΔΥ.ΠΑ (πρώην σχολές ΟΑΕΔ),εισήλθε από την ανοιχτή κεντρική είσοδο και αφού διέρρηξε την εσωτερική πόρτα βοηθητικού δωματίου του προσωπικού καθαριότητας, δια της θραύσεως, ευρισκόμενο στο 1ο όροφο του κτιρίου, αφαίρεσε δύο γυναικείες τσάντες με το περιεχόμενο τους αντίστοιχα που είχαν εναποθέσει στο σημείο οι δύο υπάλληλοι Β) Γυναίκα 44 ετών και Γ) Γυναίκα 48 ετών που εργάζονταν την στιγμή εκείνη.

 

Κατά την διαφυγή του από το κτίριο, έχοντας τις αφαιρεθείσες τσάντες στην κατοχή του, έγινε αντιληπτός για το λόγο αυτό, από τις ως άνω δύο παθούσες και η (Β) επιχείρησε να ανακτήσει τις αφαιρεθείσες τσάντες. Κατά την προσπάθεια της αυτή, ο ανωτέρω δράστης χρησιμοποιώντας βία εναντίον της την τραυμάτισε ελαφρά.
Η πράξη του αυτή έγινε αντιληπτή από τον Διευθυντή του ΙΕΚ, ο οποίος τον καταδίωξε πεζός με αποτέλεσμα ο δράστης να απορρίψει τις αφαιρεθείσες τσάντες συνεχίζοντας την φυγή του.

Αφαιρεθέντα αντικείμενα παρελήφθησαν επιτόπου από τις ανωτέρω παθούσες. Δράστης, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων της έρευνας και επιστάμενες αναζητήσεις, εντοπίσθηκε από Αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Νεάπολη Βόλου περί την 20:30 ώρα της ιδίας και αφού προσήχθη στην Υ.Α. Βόλου και ταυτοποιήθηκε πλήρως η εμπλοκή του στις ερευνώμενες πράξεις συνελήφθη.
Η (Β) παθούσα διεκομίσθη στο Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Βόλο, όπου αφού της παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα αποχώρησε. Ο δράστης συνελήφθη για τα αδικήματα ληστεία και κλοπή.

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις