Λένε φοιτήτριες για το πάρτι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν συνολικά 45 άτομα – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι των 8.000 ατόμων

«Ήταν πεσμένοι στο δρόμο, ξαπλωμένοι στο πάτωμα». Οι πρώτες μαρτυρίες για τις στιγμές εξαλλότητας που επικράτησαν την Πέμπτη, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στο πάρτι του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών βρέθηκαν περί τα… 8.000 άτομα, με τις κλήσεις για καταστάσεις ακραίας μέθης να φτάνουν τις δεκάδες.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν συνολικά 45 άτομα, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή κανενός.

Μιλώντας στο Mega, η Έλενα, φοιτήτρια που πήγε με την παρέα της στο πάρτι, λέει ότι είδε ξαφνικά άτομα να καταρρέουν και το ένα ασθενοφόρο να φτάνει μετά το άλλο.

«Έκαναν εμετούς. Είδαμε στο γυρισμό ένα παιδί ξαπλωμένο στο πάτωμα, στο δρόμο μας, στο πεζοδρόμιο επάνω, που είχε δύο κοπέλες δίπλα του, να τον βοηθούν να συνέλθει. Δεν νομίζω ότι είχε επαφή με το περιβάλλον», δήλωσε η φοιτήτρια.

«Μας έσπρωχναν στην άκρη για να περάσουν παιδιά, τα οποία ήταν λιπόθυμα και τα έβγαζαν, είδαμε ασθενοφόρα και φορεία. Ένας κύριος μέσα στην πόλη μας είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν περάσει 14 ασθενοφόρα, αλλά γενικά πάρα πολλά άτομα ήταν σε κατάσταση μέθης και πολύ ζαλισμένα, οπότε πιστεύω υπήρχαν πολύ περισσότερα από αυτά τα 14 που μάθαμε εμείς, γιατί ήταν σε άθλια κατάσταση στο πάρτι», συμπλήρωσε η φοιτήτρια.

«Γενικά στο πάρτι υπήρχε αρκετό αλκοόλ, είτε από καντίνες είτε από το σπίτι. Λόγω μουσικής, του πάρτι και του ενθουσιασμού το πάρτι πήρε την κάτω βόλτα και να χαλάσει η διάθεση για κάποιες παρέες», είπε από τη μεριά της μια άλλη φοιτήτρια, η Ανθούλα.

Δείτε φωτογραφίες:

volos-parti
volos-parti2
volos-parti3
volos-parti4
volos-parti5
volos-parti6
Οι διοργανωτές του πάρτι είχαν δημοσιεύσει και τιμοκατάλογο με τη χρέωση για τα ποτά αλλά και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που διέθεταν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις