Γκάφα που δε διορθώνεται με τίποτα!!!

 

Σάλος έχει προσκληθεί στο διαδίκτυο μετά την προσεκτική παρατήρηση των ημερομηνιών που βρέθηκαν τα Video στο καλάθι σκουπιδιών της Interstar Security,  με την ημερομηνία που αυτά παραδόθηκαν στον ανακριτή και αναρτήθηκαν και από τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η ανικανότητά τους είναι παροιμιώδης! Αφού ακόμη και στην οργανωμένη συγκάλυψη τα έκαναν μαντάρα, μπερδεύοντας τις ημερομηνίες!

 

Τα Βίντεο που βρέθηκαν σύμφωνα με τις καταθέσεις του Administrator και της υπαλλήλου της εταιρείας, στις 8.2.2025

είχαν παραδοθεί στον ανακριτή από το δικηγόρο της εταιρείας κ Καπερνάρο στις 5.2.2025!!!

και αναρτηθεί από τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε στις 7.2.2025!!!

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης, αυτοκίνητο και κείμενο που λέει "ArisPortosalte sPortosalte Ακολουθήστε Ορίστε το βίντεο που παρέδωσε o Βασίλης Καπερνάρος στον εφέτη ανακριτή. Διακρίνεται εμπορική αμαξοστοιχία λίγα λεπτά πριν από την, δυστυχώς, μοιραία σύγκρουση, όταν βγαίνει από τη σήραγγα των Τεμπών.. <<Επειδή στον server έχουν πρόσβαση μόνο o administrators, ήτοι εγώ και ο διευθυντής μου στις 8 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 3.00 π.μ Σάββατο, μόλις επέστρεψα κάδο ημέρα εταιρίατο ប) από εξωτερικές εργασίες στην βρήκα [USB stick] στον ανακύκλωσης>>. Canrea มมูโพ 1-07Фe25294ΚΠροβολές Φεβ 294K Προβολές"

 

Άντε τώρα να το μαζέψουν και αυτό…

Στέφανος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις