⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΕργαζόταν στο ιατρικό εργαστήριο του χιονοδρομικού κέντρου Παμπόροβο, στη νότια Βουλγαρία – Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 8 έτη
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εισαγγελίας, πρόκειται για υπάλληλο και όχι γιατρό του Ιατρικού Κέντρου του δημοφιλούς χιονοδρομικού συγκροτήματος. Ο δράστης καταχωρούσε προηγουμένως πλαστά στοιχεία στο πληροφοριακό σύστημα του βουλγαρικού υπουργείου Υγείας.
Όπως αναφέρουν τα βουλγαρικά ΜΜΕ, ο δράστης αντιμετωπίζει την κατηγορία διατάραξης κρίσιμων δημόσιων υποδομών, που αποτελεί ποινικό αδίκημα με ποινή που μπορεί να αγγίξει από 5 έως 8 έτη φυλάκισης καθώς και πρόστιμο άνω των 5.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































