Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η αδερφή του Βασιλιά Κάρολου, πριγκίπισσα Άννα μετά από ατύχημα που είχε με άλογο.

Όπως αναφέρει το BBC, η πριγκίπισσα Άννα εισήχθη στο νοσοκομείο αφού υπέστη ελαφρά τραύματα και διάσειση στο κτήμα της στο Gloucestershire, σύμφωνα με ανακοίνωσή των Ανάκτορων του Μπάκιγχαμ.

Η πριγκίπισσα Άννα, 73 ετών, αναμένεται να αναρρώσει πλήρως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση. Παραμένει στο νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ, προληπτικά.

«Ο Βασιλιάς έχει ενημερωθεί πλήρως και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια στέλνει την αγάπη και τις πιο θερμές ευχές της στην πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση», προστίθεται στην ανακοίνωση. Η αιτία του τραυματισμού δεν έχει επιβεβαιωθεί, οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν χτύπημα με το κεφάλι ή τα πόδια του αλόγου.

Η πριγκίπισσα αναμενόταν να κάνει μια επίσημη επίσκεψη στον Καναδά στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Καναδικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει ότι επρόκειτο να συμμετάσχει σε μια τελετή πολεμικού μνημείου. Το τελευταίο διάστημα σημειωτέον, με τις ασθένειες του αδερφού της, Βασιλιά Καρόλου, και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον η πριγκίπισσα Άννα είναι ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις