⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΗ διαδικασία της απολογίας τους ήταν μαραθώνια
Ελεύθεροι με περιοριστικούς άρους αφέθηκαν οι τρεις αδερφοί από τον Χάρακα, που διώκονται για τους πυροβολισμούς σε βάρος 74χρονου.
Η διαδικασία της απολογίας τους ήταν μαραθώνια, ενώ αμέσως μετά Εισαγγελέας και Ανακριτρια άφησαν και τους τρεις ελεύθερους.
Την ικανοποίηση τους για την εξέλιξη αυτή εξέφρασαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, Θεονύμφη Μπέρκη και Νίκος Καραγιάννης
Υποστήριξαν ότι τα δύο αδέρφια αποδεδειγμένα δεν βρίσκονταν στον τόπο του συμβάντος και αναποφευκτα ουδεμία σχέση είχαν με τους πυροβολισμούς.
Ο τρίτος και μεγαλύτερος αδερφός, ο οποίος εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών, ισχυρίζεται ότι δέχθηκε πυροβολισμούς από την άλλη πλευρά και ανταπέδωσε για εκφοβισμό.
Πηγή: Cretalive-protothema.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



















































