Παραμένει δύσκολη για ακόμη μία ημέρα η κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη και αυτό οφείλεται στις αναζωπυρώσεις, κυρίως, αφού δεν υπάρχει νέα εστία φωτιάς, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Υπάρχουν όμως πολλές αναζωπυρώσεις, σε διάφορες περιοχές, που δημιουργούν μικρά μέτωπα τα οποία με τη σειρά τους προκαλούν μεγάλες ζημιές στο πέρασμά τους.

Συγκεκριμένα, σημειώθηκαν πολλές αναζωπυρώσεις με τις χειρότερες να είναι στην περιοχή της Δαδιάς, όπου μεταξύ άλλων κάηκαν και οι Κατρατζήδες, ένας Δασικός Χώρος Αναψυχής μέσα στο δάσος, ενώ κινδύνευσε και το χωριό.

Φωτιές επίσης σημειωθήκαν και στις περιοχές Ιτέα, Κοίλα, Τριφύλλι μεταξύ άλλων.

Παράλληλα υπάρχουν πολλά ακόμη μικρά μέτωπα από τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. Στην βιομηχανική περιοχή της Αλεξανδρούπολης ή στην περιοχή Νίψα είναι μερικά από αυτά, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ,

Άμεσα κινήθηκαν τα πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία εκτός από τα ελληνικά στην περιοχή επιχειρούν από Αλβανία, Τσεχία και Ρουμανία.

Σχετικά με τις συλλήψεις των 13 μεταναστών αλλά και των τριών ατόμων που τους «συνέλαβαν», στις 10:00 οδηγείται στον ανακριτή ο άνδρας που συνελήφθη για την παράνομη κράτησή τους, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα οριστεί δικάσιμος ή θα αφεθεί ελεύθερος.

Οι παράτυποι μετανάστες έχουν καταθέσει ήδη.

thestival.gr

Φωτογραφία: Intime

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις