⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΟ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ρωτήθηκε αν θεωρεί πως η Ρωσία θα έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο να «παγώσει» την ένοπλη σύρραξη στην Ουκρανία
Σκοπός της Μόσχας δεν είναι παρά «η ολοκλήρωση» της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», η εξασφάλιση της προστασίας «των συμφερόντων της», είπε ο κ. Πεσκόφ, «είτε μέσω της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, είτε με οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο μέσο».
Απαντούσε σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως η Ρωσία θα έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο να «παγώσει» την ένοπλη σύρραξη, 15 μήνες ακριβώς αφού ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε τον στρατό του να προχωρήσει στην εισβολή στην επικράτεια της Ουκρανίας.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



















































