Λάρισα: Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού – Δικογραφία για 4 άτομα

437

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού που διαπράχθηκε πρόσφατα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανδρών, για διακεκριμένη κλοπή και κλοπή.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της 23-02-2024, τρεις από τους δράστες μετέβησαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων και εμπορίας αυτοκινήτων, το οποίο είχε μισθωθεί από τον έναν δράστη, όπου έθραυσαν το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού άλλου Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας ημεδαπού άνδρα, και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μία τσάντα ημεδαπής γυναίκας που περιείχε χρηματικό ποσό, ύψους 49.000 ευρώ καθώς και ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο μισθωμένο όχημα και διέφυγαν, ενώ κατά την επιστροφή του εν λόγω οχήματος στην έδρα της εταιρείας από τον τέταρτο δράστη, διαπιστώθηκε από τον ιδιοκτήτη της ότι έλειπε η οπίσθια κρατική πινακίδα κυκλοφορίας.

Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like