Τη στιγμή που θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα καταργούνται από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη,  ο οποίος εμπαίζει τον Ελληνικό λαό χρησιμοποιώντας ένα υπουργό που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και καταργεί το 8ωρο, διευθέτηση χρόνου το «βάφτισαν», και όλα αυτά με επικοινωνιακή διαχείριση από τα καλοταϊσμένα  ΜΜΕ,
Τη στιγμή που οι ευρωπαίοι ηγέτες μεταξύ των οποίων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισαν στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής στο Πόρτο της Πορτογαλίας ότι πρέπει να δουλεύουμε μέχρι τα 74!!!

 

Εντύπωση προκαλεί η απουσία της αντιπολίτευσης.

 

Στο παρελθόν όλος ο κόσμος, η εργατιά, θα ήταν στο δρόμο και θα ξεκολλούσαν την άσφαλτο… Και η αντιπολίτευση θα έδινε μάχη από τα έδρανα της βουλής.
Τώρα τι συμβαίνει;
Η αντιπολίτευση  ασκεί κριτική στην κυβέρνηση από το πληκτρολόγιο;

 

Αυτός είναι και ο λόγος της τεράστιας αποχής του λαού από τη διαδικασία των εκλογών. Οι Έλληνες έχουν σιχαθεί τους πολιτικούς,  διαπιστώνοντας πως αβαντάρει ο ένας τον άλλο σε βάρος των μόνιμων υποζυγίων, των εργαζομένων.

Καιρός για αλλαγή στο πολιτικό σύστημα.

Ο λαός πρέπει να δώσει οριστικό τέλος στους «επαγγελματίες πολιτικούς», οι οποίοι κάνουν «μεταγραφές» από κόμμα σε κόμμα, αρκεί να διατηρούν την καρέκλα και το μισθό τους, δίχως να πιστεύουν σε ΚΑΜΙΑ ιδεολογία, δίχως να ενδιαφέρονται για τη χώρα παρά μόνο για την τσέπη τους, αδιαφορώντας πλήρως για το που οδηγούν το λαό.

ΦΤΑΝΕΙ!

Σ.Π

φωτό:enikos.gr