Σε αλλαγή στη λίστα των υποψηφίων της Πλεύσης Ελευθερίας στη Β’ Πειραιά προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με ανάρτηση της Μαργαρίτας Καζάκου.

Η πρώτη σε ψήφους (4.401) του κόμματος της Πλεύσης Ελευθερίας στην εκλογική Περιφέρεια της Β’ Πειραιά στις εκλογές της 21ης Μαΐου έγραψε: «ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ… και όχι αυτοί που φυτεύτηκαν με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Ζωή Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής 25/6/2023 της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ…!!!».

Η Μαργαρίτα Καζάκου έκανε mention τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έτσι ώστε να ενημερωθεί η ίδια για το περιεχόμενο της ανάρτησής της και σίγουρα αν ισχύουν τα όσα καταγγείλει τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν εκ νέου αντιδράσεις.

Πληροφορίες για την ώρα, οι οποίες ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει προχωρήσει σε αλλαγές στις λίστες κι άλλων εκλογικών περιφερειών.

Θα έχει ενδιαφέρον τις επόμενες μέρες να μάθουμε πού και ποιους υποψήφιους άλλαξε και κυρίως ποιοι αναρριχήθηκαν στη θέση τους…

 

 

Μ. Καλ.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις