Η σημερινή εκτέλεση του  Δημήτρη Καπετανάκη ή Καπέ στα Βριλήσσια ήταν αναμενόμενη για τις αστυνομικές αρχές, ως συνέχεια ενός κύκλου δολοφονιών, ανθρώπων που ασχολούνται με όλα τα είδη των παρανομιών, από ληστείες και προστασία σε καταστήματα μέχρι λαθρεμπόριο και  πληρωμένα συμβόλαια θανάτου.

Ο Δημήτρης Καπετανάκης ήταν γνωστός στους κύκλους των αρχών ασφαλείας αφού φέρεται να ήταν δεινός και στυγνός σκοπευτής.  Η δολοφονία του έρχεται ως συνέχεια της απόπειρας δολοφονίας του Μπράβου Γ.Μ,  τον προηγούμενο Ιούλιο στη Βούλα.

Ο Δημήτρης Καπετανάκης για περισσότερες από τρεις δεκαετίες απασχολούσε την Ασφάλεια, με ένα παλμαρέ παρανομιών που περιελάμβανε από υποθέσεις της νύχτας, λαθρεμπόριο, ληστείες, συμβόλαια θανάτου, ροζ κυκλώματα με την εμπλοκή ακόμη και επίορκων αστυνομικών. Τελευταία φορά το όνομα του είχε αναφερθεί στο πόρισμα της ΕΥΠ για κύκλωμα διεφθαρμένων αξιωματικών που τα «έπαιρναν» χοντρά για να προστατεύουν studio και οίκους ανοχής στην Αττική.

Υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι είχαν κάθε λόγο νε εκτελέσουν τη σημερινή δολοφονία και να εξαφανίσουν από προσώπου γης τον Δημήτρη Καπετανάκη. Έτσι ο κύκλος των υπόπτων είναι ιδιαίτερα μεγάλος και αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολο το έργο των αρχών,  βάζοντας στο μικροσκόπιό τους εκτός από την απόπειρα δολοφονίας του ΓΜ στην Ηπειρώτισσα τον προηγούμενο Ιούλιο, στη Βάρη, και τη δολοφονία που έγινε στο Χαιδάρι τον Οκτώβριο του 2019, με θύμα τον 50χρονο επιχειρηματία Δημήτρη Μάλαμα, με τον οποίο ο 56χρονος Καπετανάκης διατηρούσε άριστες σχέσεις και στενή «συνεργασία».

Χαϊδάρι: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που «γαζώθηκε» σε ενέδρα ...

Ο Δημητρης Μάλαμας διατηρούσε άριστες σχέσει, συνεταιρικές αναφέρουν πληροφορίες,  με τον δολοφονηθέντα Σπύρο Παπαχρήστου πρώην αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούσε στην ΕΚΑΜ, την Τρίτη 1η Μαιου 2018 μπροστά από την ταβέρνα «Κρητικός» στην Παλλήνη. λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα,όταν τον εκτέλεσαν με πέντε σφαίρες διαμετρήματος 7,65 χιλιοστών

Ξεκαθάρισμα η εκτέλεση του πρώην αστυνομικού; | δημοκρατία

Ο επιχειρηματίας Η σημερινή δολοφονία ήταν μεν αναμενόμενη,  αλλά η εξιχνίασή της είναι πραγματικός γρίφος και ίσως αποτελέσει ακόμη ένα ανεξιχνίαστο φάκελο στην Ασφάλεια στη ΓΑΔΑ, με τίτλο ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.
Είναι όμως έτσι;

 

photow:europost.gr-zougla.gr-newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις