Ο 45χρονος εισέπραττε τα χρήματα αλλά δεν έκανε τις παραδόσεις

Συστηματικά εξαπατούσε τους καταναλωτές που ενδιαφέρονταν για να αγοράσουν τα προϊόντα ενός διαδικτυακού καταστήματος πώλησης ηλεκτρονικών ειδών ο 45χρονος διαχειριστής του, ο οποίος τσέπωνε τα χρήματα που κατέθεσαν ηλεκτρονικά χωρίς ποτέ να τους στείλει τα εμπορεύματα που παρήγγειλαν!

Ο 45χρονος εντοπίστηκε μετά από πολύμηνες έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, στους οποίους είχαν καταγγείλει δυο κάτοικοι της Καβάλας ότι εξαπατήθηκαν τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2019. Συγκεκριμένα, ο ένας κατέθεσε ηλεκτρονικά 274 ευρώ στις 27 Νοεμβρίου για την αγορά ενός κινητού και ο άλλος 150 ευρώ στις 27 Δεκεμβρίου για να αγοράσει μια άλλη συσκευή κινητού. Όμως, κανείς από τους δυο δεν την παρέλαβε.

Οι έρευνες των αστυνομικών μετά τις καταγγελίες, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του 45χρονου διαχειριστή του e-shop, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχε εξαπατήσει και άλλους πελάτες με τον ίδιο τρόπο.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις