⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται το νεογέννητο κοριτσάκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε οικόπεδο στον Ασπρόπυργο την Τρίτη. Το βρέφος δύο ημερών είναι καλά στην υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται ότι το βρέφος εντόπισε μία γυναίκα από τη Γεωργία, κάτοικος της περιοχής, που έντρομη κάλεσε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας του βρέφους. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου.

Θα ληφθεί και πάλι κατάθεση από τη γυναίκα που βρήκε το κοριτσάκι ενώ θα γίνει έρευνα σε γειτονικά σπίτια και σε καταυλισμούς στην περιοχή.

enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις