Και ξαφνικά στην ανάγνωση και τριήμερη συζήτηση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβερνήσεως στην Ολομέλεια της Βουλής, και ενώ στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και σε μια αποστροφή του λόγου του, κάνοντας χιούμορ απευθυνόμενος στον υπουργό της  κυβέρνησης Μαυρουδή Βορίδη είπε, “Με το χαμογελάκι του… Κοιτάξτε τους! Κοιτάξτε τους! Τι χαμόγελο ο κ. Βορίδης! Αυτό το αλαζονικό, ξέρετε, το μπλαζέ… Το μπλαζέ… Το ‘χετε, το ‘χετε! Δεν είναι κακό”.

Εκείνη τη στιγμή, και ενώ ο κ Βορίδης χαμογελούσε,  πετάχτηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς και απάντησε στον κ Βελόπουλο, αντ αυτού.

Ο κ Βελόπουλος, μη χάνοντας την ευκαιρία, του ανταπάντησε:

«Εσύ γιατί πετάγεσαι τώρα; Εσένα είπα; Δεν κρύβεσαι κιόλας» και έκλεισε την απάντησή του λέγοντας…”Εσύ είσαι από χωριό… είναι και φίλος μας ο Χαρδαλιάς, ελικοπτεράς!”

 Δείτε βίντεο

 

 

Από εκείνη τη στιγμή φωτιά ξέσπασε στα δημοσιογραφικά γραφεία! Τι εννοούσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος,  όταν αποκάλεσε το Νίκο Χαρδαλιά , “ελικοπτερά”.
Και λύθηκε η απορία…
Ο Νίκος Χαρδαλιάς αρέσκεται να πετά με τα κρατικά εναέρια μέσα, και μάλιστα δε φείδεται φωτογραφιών,  οι οποίες στη συνέχεια δημοσιεύονται σε κατευθυνόμενα sites και στα Social για την προσωπική του προβολή.
Τούρκοι παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ν. Χαρδαλιά - ertnews.gr
Προκλητική παρενόχληση από τους Τούρκους στο ελικόπτερο που μετέφερε τον Νίκο Χαρδαλιά
Νίκος Χαρδαλιάς: Τούρκοι παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον ΥΦΕΘΑ | Arta BestΔικαίως λοιπόν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, του απένειμε το προσονύμιο “ελικοπτεράς”, “σφάζοντάς” τον με το γάντι!
Ζωή Στεργίου

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις