⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας το πρωί της Παρασκευής με τις σημαντικότερες καθυστερήσεις να εντοπίζονται στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά αλλά και σε  Κηφισό, στο ρεύμα ανόδου και στην Αττική Οδό στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Αυξημένη είναι η κίνηση στην άνοδο της Κηφισού, από τη Ροσινιόλ προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Βεΐκου στο Γαλάτσι και στο ρεύμα εξόδου της Αττικής Οδού προς τη Λαμία.

Επιπλέον, στο κέντρο της Αθήνας καθυστερήσεις αναμένονται για τους οδηγούς στην Αλεξάνδρας, τη Μεσογείων, τη λεωφόρο Κηφισίας αλλά και τη βασιλίσσης Σοφίας τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο. Στην Πανεπιστημίου και τη Σταδίου υπάρχει επίσης κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Εικόνα της κίνησης τώρα

Κλείσιμο
PEIRAIAS-EXODOS-KINISI

 

Στα νότια, κίνηση εντοπίζονται γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, στη λεωφόρο Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα (Αλίμου έως Καραϊσκάκη και αντίστοφα) αλλά και σποραδικά στην Καλλιρρόης.

Η κίνηση στην Αττική Οδό διεξάγεται χωρίς σημαντικές καθυστερήσεις. 

Ξεκίνησε η επέλαση του καύσωνα – Φεύγουν οι αδειούχοι του Ιουλίου.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις