Υπό διερεύνηση από την ΕΛ.ΑΣ.

Σοκ έχει προκαλέσει από χθες, Πέμπτη 25/5, η καταγγελία ενός νέου περιστατικού σχολικού εκφοβισμού σε βάρος 7χρονης μαθήτριας, που σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της. Ωστόσο, η καταγγελία αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο προβληματισμό από την Ελληνική Αστυνομία…

Στο «μικροσκόπιο» η καταγγελία της μικρής 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καταγγελία αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο προβληματισμό από την Ελληνική Αστυνομία καθώς το κοριτσάκι που προσήλθε με τη μητέρα του στην αστυνομία φέρεται να άλλαξε την κατάθεσή του που έγινε παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα μέσα στο σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον του και να θέλησε με αυτόν τον τρόπο το 7χρονο κοριτσάκι να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, ενδεχομένως τους φόβους του. Σε κάθε περίπτωση όμως θα ληφθούν καταθέσεις τόσο από το σχολικό περιβάλλον, τον διευθυντή αλλά και τους δασκάλους του σχολείου, όσο και από το οικογενειακό περιβάλλον για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς αν ισχύουν τα όσα λέει το ανήλικο παιδί, είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Παράλληλα, από το σχολικό περιβάλλον της μικρής οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι η μικρή  φέρεται όλη την συγκεκριμένη ημέρα να έδειχνε χαρούμενη και ενθουσιασμένη, έπαιζε κανονικά, ενώ «τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι κάτι της συνέβη». Ωστόσο, η οικογένεια της μικρής κατέθεσαν ότι το παιδί τους είχε σημάδι στο πρόσωπο του. «Έχει σημάδι στο πρόσωπο» ανέφερε με νόημα ο πατέρας της 7χρονης. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η οικογένεια της μαθήτριας, το κοριτσάκι ήταν δεμένο και με μονωτική ταινία στο στόμα. «Ήμουν στη δουλειά μου και πήρε η μαμά του παιδιού να μου πει ότι η κόρη μας βρέθηκε στις τουαλέτες του σχολείου δεμένη και με ταινία στο στόμα.

Όταν έφτασα στο σχολείο, ενημερώθηκα ότι το περιστατικό είχε συμβεί 2 ώρες νωρίτερα» επεσήμανε ο πατέρας της 7χρονης. Μάλιστα, είπε επίσης πως το παιδί που πηγαίνει πρώτη δημοτικό, ήταν πολύ συγχυσμένο. «Μας είπε ότι ήταν δύο τρία παιδιά αυτά που την έδεσαν, μεγαλύτερα από εκείνη», δήλωσε με νόημα. Το bullying αποκάλυψε η 7χρονη στους γονείς της, όταν γύρισε στο σπίτι, ενώ από το σχολείο δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το σοκαριστικό περιστατικό. Μάλιστα, όπως αναφέρει η πρωινή εκπομπή, το παιδί ήταν χαρούμενο και έπαιζε όλη την ημέρα. Για το περιστατικό έγινε αταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ενώ είναι ενήμερη και η Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Μετά από τη σοκαριστική καταγγελία, στο σχολείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνώντας τον χώρο, δεν βρήκαν ούτε το σκοινί ούτε την ταινία με την οποία η 7χρονη είχε βρεθεί από συμμαθήτριές της, όπως ισχυρίστηκε, οι οποίες δήλωσαν ότι όταν την έλυσαν, τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών. Τις επόμενες ημέρες, η μαθήτρια της α’ τάξης του δημοτικού σχολείο, θα εξεταστεί από ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις